2013. június 8., szombat

Engeszteljük Mária Szívét

Könyvajánló

Erdey Ferenc: Engeszteljük Mária Szívét

Köszöntő

Az élet vándorának, amikor a messze idegenben rója vándorlásának útjait, az melegíti szívét és ad erőt a fáradtságban, hogy van valaki, aki gondol reá, aki szerető szívvel aggódik érte és várja őt haza!

Az emberiség soha nem érezte ennyire, mint most, hogy vándorlásának szenvedései, elhagyatottságának kínjai között neki is csak ez az egyetlen vigasztalás maradt: van valaki, aki gondol reá! Van valaki, aki jóságos szívvel aggódik érte! Van valaki, aki haza várja!

Fatimában tudtuk meg, hogy nem vagyunk magunkra hagyatva, hogy jóságos Szűzanyánk gondol reánk és törődik velünk! Ott mondotta el nekünk, hogy nagyon szeret és fáj Szívének, hogy nem hazafelé vesszük életünk útjait! Ott nyilatkoztatta ki, hogy vissza kell térni a helyes útra, mely az égi hazába vezet, hol ő vár már minket.

Fatimában tudtuk meg, hogy jóságos anyai Szíve fáj a mi bűneink és szenvedéseink miatt. Megmutatta Szívét, hogy megindítson és magához édesgessen! Megmutatta Szívét, mert Isten ennek közbenjárására, ennek engesztelésére irgalmaz! Csak azt kívánja, hogy ezt a tisztaságos Szívet, melyet Isten is legjobban szeret az összes emberi szívek között, mi is tiszteljük, szeressük és engeszteljük!

Látjátok-e, hogy milyen szomorú e tisztaságos Szív?!

Igen, mert fáj neki, hogy nem szeretitek és nem engesztelitek a jó Istent! Pedig Isten úgy határozott, hogy ezt a jóságos, tisztaságos Szívet engeszteljétek és vele egyesülve nyújtsátok át engesztelő áldozatotokat az Úrnak!

Ezért kell tehát e Szívet engesztelni!

Ezért csendül ki a fatimai üzenetből is e hívó hang: Engeszteljük Mária Szívét!

Igen, engeszteljük égi Anyánk jóságos, szerető Szívét!

Vele egyesülve engeszteljük e nehéz időkben azt, aki e Szívet mindegyikünknél jobban szereti!

Erdey Ferenc




A könyv előjegyezhető itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése